Fried Chinese Cabbage with Beefs (Chha Spey Boukor)
![]() |
Fried Chinese Cabbage with Beefs |
ឆាស្ពៃបូគោសាច់គោ |
INGREDIENT
- Beefs
- Chinese Cabbage
- Garlic
- Salt
- Sugar
- Seasoning
- Fish sauce
- Oyster flavor sauce
- Cooking oil
- Spring onion
គ្រឿងផ្សំ
សាច់គោ ស្ពៃបូគោ ខ្ទឹមស អំបិល ស្ករ ប៊ីចេង ទឹកត្រី ប្រេងខ្យង ប្រេងឆា ស្លឹកខ្ទឹម។
DIRECTION
- Remove beefs and wash it clean, cut it into slice thinly, garlic chopped it until fine and set aside.
- Chinese cabbages cut it about 1cm into a long and wash it clean and keep it until drained. Remove spring onion and wash it clean cut it into slice thinly.
- Put the pan on cooker with cooking oil add chopped garlic until good smell add fish sauce then put beefs with salt, seasoning, sugar and oyster flavor sauce fried a few minutes add Chinese cabbage together fried until Chinese cabbage cooked (but not too tender) taste until tasty enough then sprinkle spring onion and serve.
វិធីធ្វើ
- សាច់គោលាងឱ្យស្អាត រួចហាន់ជាបន្ទះស្តើងៗ។ ចំណែកឯខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំឱ្យល្អិតទុកមួយឡែក។
- ស្ពៃបូគោកាត់ជារាងទ្រវែងប្រហែល 1cm លាងទឹកឱ្យស្អាតទុកឱ្យស្រស់ទឹក។ ស្លឹកខ្ទឹមលាងទឹកឱ្យស្អាតហាន់ឱ្យល្អិត។
- ដាក់ខ្ទះនៅលើចង្រ្កាន រួចចាក់ខ្លាញ់ចូលឱ្យក្តៅដាក់ខ្ទឹមចិញ្រ្ចាំចូល រហូតមានក្លិនឈ្ងុយ ចាក់ទឹកត្រីចូលបន្តិចរួចចាក់សាច់គោចូល ដាក់អំបិល ប៊ីចេង ស្ករ និងប្រេងខ្យងបន្តិច ឆា ២-៣ ត្រឡប់ ចាក់ស្ពៃបូគោចូល ឆារហូតឆ្អិនស្ពៃ (កុំឱ្យរលួយពេក) ភ្លក់មើលឱ្យល្មមតាមចូលចិត្ត រួចរោយស្លឹកខ្ទឹមពីលើជាការស្រេច៕
Features: This is food is very good, an easy (and quick) recipe to try, learning how to cook fried Chinese cabbage with beefs is a great way to add some variety to your diet without a lot of work.
Taste: Delicious food
..............................
Reference :
- Writer & Cooker : Penh Sothavy
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment